de

Guestbook


» Unterschreiben Sie das Gastebuch

Agnes & René  |  24/07/2017

Uitstekend uitgebreid ontbijt, nette grote kamer en vriendelijk behulpzaam personeel - kortom een uitnemend keurig hotelletje. Een echte aanrader ! Alleen had men voor de laatste dag regen besteld in plaats van zon....

felice et maggy Bibbiano de Waremme  |  14/09/2016

Apres de nombreux sejours au BUTLER, c est toujours avec un reel plaisir que nous y retournous cars c est un veritable havre de paix, felicitations aux proprietaires qui tienent leurs etablissement avec passion et qui reussisent a communiquer leurs bien etre, rien a redire sur la proprete, la gentilesse et le pet dej tres varie. Merci a Vous et a Bientot

Jan en Mieke  |  26/08/2016

Heel mooi verzorgd hotel ! Mooie ruime kamer en grote badkamer met ligbad. Zeer verzorgd ontbijt met ruime keuze. Vriendelijke uitbaters !!

Stefanie Kiefer + Klemens Matzanke  |  17/08/2016

Die Zimmer sind freundlich, modern und klar eingerichtet. Besonders angenehm ist, dass kein Teppichboden in den Räumen ist. Sauberkeit und Gastlichkeit wird im Hotel Butler groß geschrieben. Die Gastgeber zaubern jeden morgen ein hervorragendes Frühstücksbuffet in wohnlicher, romantischer Atmosphäre, sind stets hilfsbereit und freundlich. Isabelle versteht es mit ihren Dekorationen, ein besonders hübsches Flair zu zaubern. Wir haben den Aufenthalt genossen und uns jederzeit sehr wohl gefühlt. Wir werden sicher nochmal kommen.Vielen Dank an die netten Gastgeber.

Dhr & Mevr Vandenbulcke  |  30/07/2016

Excellent hotel, mooie en ruime kamer, vriendelijke en dienstverlende uitbaters. Kamer altijd proper zoals het gans hotel. Een echte aanrader !!! Excellent hôtel, la chambre est belle et spacieux, les gérants sont très serviables et très gentils. La chambre toujours propre ainsi que tout l’hôtel, Ont recommande!!! Excellent hotel, nice and spacious chambre. The owners are very kind and service is a must. The room as the hotel are very clean. A must for everyone who wants a little bit of peace.

Jelle,Petra en Thiebe  |  12/03/2016

Top top top! Meer kan je niet zeggen. We werden met open armen ontvangen, de kamer werdt ons zeer netjes gegeven. We kregen info over de omgeving, als ook referentie om leer te gaan eten. De bedden waren heerlijk om in te slapen. Ook voor ons 3 jarig zoontje hadden ze veel aandacht. In de ochtend wanneer je uit de kamer komt dan ruik je het heerlijk ontbijt al in de gangen. Het was een uitgebreid ontbijt en je komt er zeker niks te kort. Indien nodig doen ze zonder problemen je extra wensen invullen. Wat het afmaakte in de service , was dat mijn vrouw jarig was tijdens ons verblijf en dat ze op mijn vraag dit bij het onbijt mooi ingekaderd hadden samen met een prachtige bos bloemen. Ontvangst, service,...alles was top! We wensen jullie nog veel succes, en bedankt voor het toffe verblijf. Groetjes Jelle,Petra en Thiebe

Fam. Ramcharan  |  23/10/2015

Tijdens ons verblijf in het Butler hotel hebben we een waanzinnig naar ons zin gehad. Nette kamer, voorzien van alle faciliteiten, incl. gevulde minibar. Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Wij zijn goed ontvangen en goed verzorgd. Bij vragen namen ze alle tijd om je vragen te beantwoorden. Het ontbijt was uitgebreid. We hebben lekker gegeten en ook vers fruit was aanwezig. Vanuit het hotel kun je alle kanten op. Naar Brugge, Blankenberge, Oostende, Knokke-Heist. Wij gaan zeker nog een keer terug. M.v.g. Fam. Ramcharan

Tineke  |  11/08/2015

Wij hadden een prachtig verblijf in het hotel! Ons dochtertje van 17 maanden was ook meer dan welkom en kreeg zelfs een prinsessenbordje bij het ontbijt. Zeer vriendelijke ontvangst, fijne en warme mensen, familiaal gevoel... We waren zeer snel in Brugge en Blankenberge, ideale uitvalsbasis dus! Ook zeer lekker gegeten in ’Onder de blauwe toren’, met superleuke speeltuin voor de kleinsten.

van Luijk  |  13/06/2015

graag wil ik even laten weten hoe onze ervaring is geweest in hotel Butler, we zijn ruim een week geweest en hebben het heel erg naar ons zin gehad. De vriendelijke sfeer en de mooie kamer en zeker het goed verzorgde ontbijt heeft allemaal bijgedragen aan een geslaagde week. En vanuit het hotel heb je een mooie uitvalbasis naar diverse steden en leuke plaatsen. Twee suggesties om te bezoeken : de Atlantikwal en het historisch museum in Brugge. afz Fam, van Luijk , Westmaas NL

Danny en sonia  |  3/05/2015

fantastisch, bedankt aan de uitbaters voor hun mooi en rustig hotel.Wij kwamen voor het wandelweekend en hebben echt genoten van de rust en het lekker ontbijt in het hotel . Prachtige en nette kamers. Wij komen zeker terug

28 Reviews: Previous | Next

Buchungen

Verfügbarkeit anzuzeigen und buchen online
view general availability
Ankunft
Abreise
 
Discount
code
©2017 Cubilis secure booking button